Üstün Nesil Koleji’nden hayırlı olsun ziyareti

11 Haziran 2019 Salı 18:31

Üstün Nesil Koleji’nden hayırlı olsun ziyareti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Üstün Nesil Koleji kurucu ortaklarından Evren Okuşluğ, Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Arslan Keleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üstün Nesil Koleji Kurucu ortaklarından Evren Okuşluğ, beraberinde Duygu Çağırıcı Ünal ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkanı İlhan Yazıcıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyartette konuşan Evren Okuşluğ “Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız Sayın Arslan Keleş ve yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunmak için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ereğli’mize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Arslan Keleş’ de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Evren Okuşluğ’a ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ziyaret yapılan sohbetin ardından sona erdi.

 

Yorumlar