82. Yılında saygı ve özlemle anacağız...

9 Kasım 2020 Pazartesi 13:56

82. Yılında saygı ve özlemle anacağız...

82. Yılında saygı ve özlemle anacağız...

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82. Yılında saygı ve özlemle anacağız.


ZONGULDAK PROGRAMI

Zonguldak’ta, 10 Kasım’da Valilik Binası önünde düzenlenecek törende, Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından Ata’nın hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’de saygı duruşunda bulunulacak. Bu sırada çevredeki fabrikalar ile deniz ve kara nakil araçları sirenleri ve kornalarını çalacak.
Zonguldak’taki Anma, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İHL Salonu’nda, Yayla mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce organize edilen programla devam edecek.

EREĞLİ’DEKİ PROGRAM

Karadeniz Ereğli’de de Atatürk Anıtı önünde aynı saatte başlayacak törenin ardından Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezine geçilecek.
Karadeniz Ereği Anadolu Lisesi müdürlüğünce hazırlanan buradaki program saat 09.45’de başlayacak. Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirilmesinin ardından ise ödül töreni ile sona erecek.
ANMA MESAJLARI YAYINLANDI
Bu arada; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, DEVA Partisi İlçe Başkanı Handan Aktimur, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan; yayınladıkları mesajlarla. Büyük Önder7i ölümünün 82. Yılında bir kez daha özlem, hasret ve minnetle andıklarını belirttiler.

Yorumlar