Zonguldak Valisi olay yerinde... Yetkililerden bilgi aldı...

Zonguldak Valisi olay yerinde... Yetkililerden bilgi aldı...
Zonguldak valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kilimli Kaymakamı Kübra Demirer ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile birlikte TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’ne gelerek bilgi aldılar.
Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü Kilimli İşletme Müdürlüğü’ne bağlı birinci kartiyede göçük meydana geldi. 5 işçinin çalıştığı yerde meydana gelen göçükte 3 işçi kaldı. İşçilerden biri kendi imkanlarıyla, diğeri ise talihsiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bir işçinin kurtarılması için zamanla yarış başladı.
Zonguldak valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kilimli Kaymakamı Kübra Demirer ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile birlikte TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’ne gelerek yetkililerden bilgi aldı. Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, olay yerine gelerek kurtarma çalışmalarını yakından takip etti.