Derya Bedavacı büyüledi…

Musa’nın Yeri Plaj restoranda sahne alan Derya Bedavacı, şarkıları ve sahne performansı ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Musa’nın Yeri Plaj Restoran’da Rober Hatemo ile açılan konser sezonu, Merve Özbey, Berkay ve Ekin Uzunlar sonrasında son olarak Derya Bedavacı ile devam etti.
DAVETLİLER ALANA SIĞMADI…
Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği, Seçkin davetli topluluğunun tamamen doldurduğu alanda, yoğun alkışlarla sahneye çıkan Derya Bedavacı, şarkıları ve sahnesi ile geceye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.
Karadeniz Ereğli’nin yanı sıra, Zonguldak, Akçakoca, Düzce, Bartın gibi civar İl ve İlçelerden de davetlilerin katıldığı gecede, zaman zaman sanatçıya eşlik eden davetliler, hareketli eserlerde ise adeta yerlerinde duramayarak oyunlar oynadılar.
YENİ PROJELERDE YOLDA…
-
Derya Bedavacı büyüledi…
18 Ağustos 2025 -
Doğa Koleji önünde hareketli dakikalar... Veliler tepkili!
18 Ağustos 2025 -
Vali Osman Hacıbektaşoğlu'ndan 'Rota virüsü' uyarısı!
18 Ağustos 2025 -
İlk etkinlik gerçekleştirildi...
18 Ağustos 2025 -
DHA muhabiri Ali Sencer Arslan dünya evine girdi...
18 Ağustos 2025